Nieuwjaarsreceptie | 10 januari 2015

10 januari 2015 was het dan weer zover. Voor de 2e keer in het bestaan van de buurtvereniging werd de Nieuwjaarsreceptie gehouden. Dit keer niet in de bekende tent want vanwege de slechte weersomstandigheden moesten we uitwijken. Vrijdagmiddag nog vlug overleggen met de activiteitencommissie van de Botterhoek en ja hoor we mochten in de recreatiezaal tegen een klein huurbedrag. Dat scheelde een hoop opbouwen en klaarzetten.
Het bestuur en een aantal vrijwilligers waren vanaf 14.00 uur druk bezig om de erwtensoep, glühwein  en chocolademelk op te warmen en de vele broodjes te smeren zodat we vanaf 16.00 klaar waren voor de start. Ruim 50 personen waren aanwezig en het was super gezellig. De glühwein was in trek evenals de soepen en broodjes. Iedereen kon na een welkomstwoord van het bestuur aan het eten beginnen. Kortom het was weer een succes.
Tegen de klok van 18.00 uur kwam ook nog de manager van supermarkt Deen even een hapje mee eten en drinken. Deen heeft een groot deel van deze dag gesponsord zodat wij de kosten laag konden houden. Alle buren bedankt weer en tot ons volgende evenement op 6 april – Paaseieren rapen!
Speciaal danken wij nog even Deen supermarkten de activiteitencommissie van de Botterhoek en onze vrijwilligers!

nieuwjaar2015
Klik hier voor de foto’s.